0
Titel
Zoeken
Winkelmandje
 

Over
Veerman Juwelen

Al meer dan 100 jaar staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Veerman Juwelen is al 100 jaar hét toonaangevende juweliershuis van het Gooi. Wij weten als geen ander dat sieraden en horloges symbool staan voor bijzondere momenten of gebeurtenissen in het leven. Ons ultieme doel is daarom het vinden van een tijdloos sieraad of horloge, dat uw persoonlijke verhaal vertelt en u laat stralen. Zeer hoogstaande kwaliteit is altijd het uitgangspunt in onze collectie. Of u op zoek bent naar modieus, tijdloos of luxe, u vindt het in onze uitgebreide sieraden- en horloge collectie. Wij heten u van harte welkom

Familiebedrijf

Wat in 1919 begon als juwelier annex kapperszaak groeide door de jaren heen uit tot de luxe winkel, die Veerman Juwelen heden ten dage is. Al sinds de oprichting van ons juweliershuis streven wij naar vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf en is de vierde generatie in aantocht.

Hofleverancier

In 2019 ontving Veerman Juwelen van Zijne Majesteit de Koning officieel het predicaat ‘Hofleverancier’. Dit is bijzonder en hier zijn wij erg trots op. Het predicaat Hofleverancier is een van de oudste Koninklijke onderscheidingen die ons land kent. De onderscheiding wordt niet zomaar toegekend, hofleveranciers moeten aan strenge eisen voldoen. Het predicaat is voorbehouden aan solide bedrijven die minstens 100 jaar bestaan. 

Welkom in onze winkel in Huizen

1

2

3

4

5

Onze locaties

Lindenlaan 28

Al sinds de oprichting is juweliershuis Veerman Juwelen gevestigd in het hart van het Gooi. Door de jaren heen is dit pand meerdere keren aan een grondige verbouwing onderhevig geweest, waarvan de laatste in het najaar van 2013 is voltooid. Het resultaat? Een modern ogende winkel, met een warme uitstraling. Eén waar de klant altijd koning is. Gevestigd middenin het land met gratis pakeerplekken voor de deur; wij heten u graag welkom bij Veerman Juwelen.

Contact

Veerman Juwelen over ons mobiel

Online Story

Als juwelierszaak proberen wij ons steeds te blijven vernieuwen en in 2009 zetten wij daarom de eerste babystapjes op het internet. Al snel wisten ook mensen buiten het Gooi de winkel daardoor met steeds groter gemak te vinden. Tot ons plezier bleek het internet ook in onze soms wat traditionele branche een ideaal middel om ons te verbinden met onze klanten. Niet veel later volgde daarom een eerste webshop. Inmiddels draait onze webshop al enkele jaren én met succes! Ook online proberen wij onze klanten met evenveel kennis en vakmanschap én op persoonlijke wijze te helpen.

Shop online

Blog sieraden en horloges Veerman Juwelen

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour
Betalen met ideal
Betalen met mastercard
Betalen met visa
Overboeking
Algemene voorwaarden