0
Titel
Zoeken
Winkelmandje

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour

Veerman Juwelen - Trouwringen actie - 20% korting

Trouwringen actie

Bij een perfect wedding hoort natuurlijk ook een paar bijzondere trouwringen! Een trouwring is namelijk niet zomaar een sieraad. Hij symboliseert de liefde tussen twee mensen. Een blijvende herinnering die iedere dag opnieuw herinnert aan die speciale dag in jullie leven.

Veerman Juwelen - Trouwringenactie - 20%kortingBij Veerman Juwelen snappen wij dat de keuze van een ring met zoveel betekenis niet over één nacht ijs gaat. Wij doen er dan ook alles aan om jullie te helpen bij het uitzoeken van deze bijzondere ringen. Dit sieraad moet immers de rest van jullie leven mee. Daarom is goed advies en een hoge kwaliteit onmisbaar!

In onze speciaal ingerichte trouwringencorner kunnen jullie, onder het genot van een kopje koffie of thee, in alle rust onze collectie ringen bekijken. Uiteraard zullen wij jullie voorzien van kundig advies en zijn wij er om alle vragen over trouwringen te beantwoorden.

De kans dat jullie paar ringen er bij zit is groot. Onze collectie trouwringen is namelijk zeer uitgebreid. Of jullie nu vallen voor strak of klassiek, ringen met diamanten of zonder, geel- wit- of roségoud, bij ons is bijna alles mogelijk. Wij zijn officieel dealer van de merken Aller Spanninga, Breuning, Bruno Mayer en Martinshof. Neem alvast een kijkje op onze trouwringenpagina. (Let op: slechts een beperkt gedeelte van onze trouwringen collectie vinden jullie online. In onze winkel hebben wij nog veel meer trouwringen!)

Speciale aanbieding

Wij dragen graag bij aan deze speciale dag door middel van een uitzonderlijke trouwringen actie. Bij aankoop van een paar ringen ontvangen jullie een bestedingsbon van 20% van de aankoop. De bestedingsbon is onbeperkt geldig en kunnen jullie gebruiken voor al jullie aankopen in onze winkel, denk bijvoorbeeld aan bruidssieraden of een prachtig horloge. De trouwringenactie geldt op alle merken trouwringen. 

Wanneer de mooiste ringen door jullie zijn geselecteerd, kan er eventueel een gravure in de ring geplaatst worden. Of dit nu de trouwdatum of een speciale liefdesboodschap is: in ons eigen atelier kunnen wij bijna alle trouwringen van een gravure voorzien. Dit wordt geheel kosteloos door ons gedaan. Hiermee wordt de ring nog persoonlijker en blijft hij jullie altijd herinneren aan deze bijzondere dag. Als extra service bieden wij jullie ook onze levenslange onderhoudsservice aan. Hiermee zorgen wij dat de trouwringen jaar in, jaar uit blijven stralen.

Kom gerust langs in onze winkel om de ringen te bekijken en te voelen. Dan zullen wij alles op alles zetten om jullie straks vol overtuiging 'ja, ik wil!' tegen een prachtig paar ringen te laten zeggen.

1

Veerman Juwelen | al meer dan 100 jaar trouwringen specialist

2

3

Veerman Juwelen | al meer dan 100 jaar trouwringen specialist

4

Veerman Juwelen | al meer dan 100 jaar trouwringen specialist

5

Veerman Juwelen - trouwringenspecialist