Winkelmandje
Zoeken

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 95 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour

Aller Spanninga trouwringen

Aller Spanninga trouwringen

Met trouwringen van Aller Spanninga kiezen jullie voor kwaliteitsringen van Nederlandse makelij. Aller Spanninga is het enige en oudste trouwringenatelier van Nederland.

Een echte Aller Spanninga trouwring kun je herkennen aan het A:S meesterteken. Dit teken staat in alle, door ons geleverde, Aller Spanninga trouwringen. Aller Spanninga trouwringen worden al 150 jaar met passie en liefde gemaakt, deze kwalitatief hoogwaardige trouwringen zijn van top kwaliteit. De collectie bestaat uit 14 karaat gouden ringen in het geel, wit, rosé of bicolor. Hebben jullie een ring gevonden maar willen jullie net een andere breedte of een andere kleurstelling? Geen probleem, er is ontzettend veel mogelijk binnen de uitgebreide collectie. En omdat alle ringen met de hand in Nederland gemaakt worden, kunnen wij al jullie wensen aan het atelier van Aller Spanninga voorleggen. 
Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om de ringen af te maken met een mooie diamant. Ook daar zijn de mogelijkheden weer eindeloos en niet alleen qua grootte of zetting. Julie kunnen er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te starten met een steenloze trouwring en deze later, bijvoorbeeld met een speciale gelegenheid, aan te vullen met een prachtige diamant.

Jullie kunnen alle persoonlijke wensen altijd aan ons voorleggen, zodat wij optimaal kunnen helpen een paar ringen te vinden dat helemaal aansluit bij jullie wensen. De mooiste ringen voor de mooiste dag in jullie leven!

Officieel Dealer Aller Spanninga

Bekijk hieronder een impressie van de collectie. Uiteraard is dit niet de complete Aller Spanninga collectie en hebben wij in onze winkel in Huizen een uitgebreidere collectie. Als officieel dealer kunnen wij alle modellen van Aller Spanninga zonder problemen aan jullie leveren. Kom daarom vooral langs in onze winkel, hier kunnen jullie de ringen bekijken, voelen en tegelijk gebruik maken van ons persoonlijk advies.
Wanneer jullie besluiten om de trouwringen bij ons aan te schaffen, ontvangen jullie bovendien een levenslange onderhoudsservice cadeau! Dit houdt in dat wij de ringen op uw verzoek jaarlijks zullen controleren en zullen reinigen, zo blijven jullie optimaal genieten van deze symbolische herinnering aan jullie dag!

Een selectie uit de Aller Spanninga collectie