0
Titel
Zoeken
Winkelmandje

Reparaties bij Veerman Juwelen

In onze juwelierswinkel in Huizen beschikken wij over een eigen reparatieatelier. In dit modern ingerichte atelier zorgen een professionele horlogemaker en goudsmid ervoor dat al uw reparaties kundig worden uitgevoerd.

Ontdek meer over het repareren van uw horloges en sieraden en de service van Veerman Juwelen!


Horloges

Bij Veerman Juwelen is er een fulltime horlogemaker in dienst. De horloges die bij ons ter reparatie worden aangeboden zijn zodoende vaak snel weer in orde, uiteraard met volledige garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. In het atelier is bovendien de juiste apparatuur aanwezig om uw horloge volgens de fabrieksnormen door te meten, af te regelen en volledig te controleren op de waterdichtheid.

Wij voeren reparaties van alle merken horloges uit. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor de volgende reparaties:

  • Nieuw horlogeglas (ook speciale vormglazen)
  • Reinigen + reparaties aan de  horlogeband
  • Vervangen van kroon en pakkingen
  • Vastzetten van wijzers en/of indexen
  • Revisie van uw automatische uurwerk

Voor alle reparaties maken wij gebruik van originele onderdelen. Bovendien krijgt u (indien gewenst) vooraf altijd eerst een prijsopgave.

Batterij vervangen

Het vervangen van een batterij wordt bij ons op professionele wijze en met gebruik van de juiste apparatuur gedaan. De batterijvervanging en het eventuele testen van de waterdichtheid wordt zelfs levenslang geheel kosteloos uitgevoerd, indien uw horloge bij Veerman Juwelen is aangekocht.

Exclusieve horlogemerken

Bij Veerman Juwelen verzorgen wij bovendien de afhandeling van onderhoudsbeurten/reparaties aan exclusieve uurwerken, ook wanneer wij geen officieel dealer van het desbetreffende merk zijn. Horloges van Breitling, Omega, TagHeuer, Longines, Rado, Ebel, Maurice Lacroix. Oris, Raymond Weil, Cartier, MeisterSinger, Baume & Mercier, IWC, Chopard etc. zijn bij ons dan ook in zeer goede en vakkundige hand.

Heeft u vragen over het uitvoeren van een reparaties aan uw horloge? Neemt u gerust contact met ons op!
 

Horloge laten repareren bij juwelier Veerman Juwelen


Vakkundige reparaties van uw sieraden

De reparaties van sieraden worden bij ons snel en kundig uitgevoerd. Of het nu gaat om klein soldeerwerk, het op maat maken van ringen of het plaatsen van stenen; wij zorgen ervoor dat uw juwelen weer zullen stralen. Ook is het mogelijk om, in overleg, een sieraad geheel naar uw persoonlijke wensen te laten ontwerpen/vermaken. Bovendien kunnen wij uw sieraden, dankzij de aanwezige graveermachines, snel voorzien van een sierlijke gravure.

Schoonmaken en polijsten 

Zijn uw sieraden niet kapot, maar wel dof en verkleurd? Geen probleem, wij maken ze weer 100% schoon en stralend. Bij sieraden die u bij ons heeft aangeschaft doen we dit zelfs geheel kosteloos. Hierdoor blijft het een feest om uw juwelen te dragen en bent u altijd verzekerd van een optimaal gebruik! 
 

Sieraad en sieraden laten repareren bij juwelier Veerman Juwelen

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour
Betalen met ideal
Betalen met mastercard
Betalen met visa
Overboeking
Algemene voorwaarden