Menu
0
Categorieën
Pagina's
Winkelmandje
Zoeken

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour
 

1

Spectaculaire inruilactie oud goud 

Wegens groot succes verlengd!
 

Veerman Juwelen bestaat 100 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom hanteren wij tijdelijk extreem hoge inruilprijzen voor uw goud. Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Lever deze dan nu bij ons in. Kom langs in onze winkel en profiteer van deze spectaculaire inruilactie. 

De inruilactie

Goud is een kostbaar en zeer duurzaam metaal. Misschien heeft u thuis sieraden van vroeger liggen die u nu niet zo mooi meer vindt en dus zelden draagt. Of wellicht heeft u iets geërfd, maar is het – ondanks de emotionele waarde – niet uw persoonlijke smaak. Daarom kunt u bij Veerman Juwelen nu tijdelijk uw (oud) goud inruilen voor de spectaculaire prijs van €27,- per gram*! Wij geven u hier voor een cadeaubon. Deze kunt u ter plekke of op een later moment gebruiken voor de aankoop van een nieuw sieraad en/of horloge. Zo heeft u weer veel plezier van uw oude goud.

Wanneer wij (oud)goud innemen, beoordelen wij de sieraden op een aantal punten zoals het gehalte, de echtheid en het gewicht van uw goud. Daarvoor is het nodig dat we uw sieraden even achterhouden, zodat wij deze goed en nauwgezet kunnen bekijken. U krijgt na de beoordeling van uw sieraden direct de prijs te horen, dit gebeurd meestal dezelfde dag. 

Voorwaarden inruilactie

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan deze inruilactie:

  1. Deze actie is geldig tot 31 oktober 2019 (VERLENGD WEGENS GROOT SUCCES)
  2. De actieprijs niet van toepassing wanneer u een contante uitbetaling wenst. Bij contante uitbetaling krijgt u een lagere prijs per gram.

14 karaat: 
- Waarde bij terugkoop (cadeaubon) : €27,- per gram
- Waarde bij contante uitbetaling: €17,50- per gram

  1. De actieprijs is van toepassing op sieraden van 14 karaat goud. Mocht u sieraden hebben van hogere gehalte goud,  dan ontvangt u naar ratio ook een hoger bedrag. Mocht u sieraden hebben van een lager gehalte goud, dan ontvangt u  naar ratio een lager bedrag. Hier geldt ook de voorwaarde dat u bij contante uitbetaling een lager bedrag ontvangt per gram, dan als u kiest voor de waarde bij terugkoop.
  2. De cadeaubon is niet in te ruilen voor een reparatiewerkzaamheden of onderhoud aan uw horloge of sieraad.
  3. Geldig legitimatiebewijs is verplicht, minimale leeftijd 18 jaar.
  4. Wij zijn verplicht om de inruil te registreren in het opkopersregister van Justitie.
     

*De actieprijs is onder voorbehoud van extreme koerswijzigingen.