0
Titel
Zoeken
Winkelmandje
 

Extra diensten Veerman Juwelen

Veerman Juwelen is een volledige juwelierszaak en biedt daarom alle diensten en de service die u bij een (online) juwelier kunt verwachten. Of het nu gaat om het inkorten van een horlogeband, het schieten van gaatjes of het reparen van uw sieraden/horloges. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wij bieden o.a. de volgende diensten aan:


Schoonmaken sieraden bij juwelier Veerman Juwelen

Schoonmaken van sieraden

Bij Veerman Juwelen doen wij er alles aan om uw juwelen mooi te houden. In ons reparatieatelier is alle apparatuur aanwezig om zowel zilveren als gouden sieraden te reinigen en opnieuw te polijsten. Wij hebben een speciale reinigingsservice voor onze klanten. Wanneer de bij ons aangeschafte sieraden vuil zijn, niet meer glimmen of oppervlakkige krassen vertonen zullen wij ze kosteloos voor u schoonmaken en oppoetsen. Bij gouden sieraden met diamanten adviseren wij u om ze minimaal één keer per jaar ter controle/reiniging aan te bieden. Wij controleren dan direct de zetting van de diamanten, zodat u de sieraden met een gerust hart kunt blijven dragen.

Voor sieraden die niet bij ons vandaan komen, bieden wij tegen vergoeding dezelfde service, zodat uw artikelen weer als nieuw lijken!
 

Batterij vervangen van horloge en waterdichttesten bij juwelier Veerman Juwelen

Batterij vervangen en waterdichttesten van horloges

Veerman Juwelen beschikt over een professioneel reparatieatelier en heeft een eigen horlogemaker in huis. Wij kunnen horloges zonder problemen voorzien van een nieuwe batterij en – indien nodig – testen op de waterdichtheid. Bij de aanschaf van een horloge bij Veerman Juwelen krijgt u standaard de levenslange batterijgarantie cadeau. Dit houdt in dat wij alle horloges die door ons geleverd zijn altijd kosteloos zullen voorzien van een nieuwe batterij. Ook het waterdicht testen van waterdichte horloges wordt dan gratis door ons gedaan. Voor alle overige horloges zullen wij een bedrag in rekening brengen voor deze handelingen. Dit bedrag verschilt per model en/of horlogemerk.

Het vervangen van een batterij wikkelen wij graag nauwkeurig en netjes af en daarom zal het horloge even bij ons moeten achterblijven. De duur van het vervangen hangt af van het type horloge, de waterdichtheid en de drukte in de winkel. Wij laten u dit weten wanneer u het horloge komt brengen.
 

Inkorten horlogeband van horloge bij juwelier Veerman Juwelen

Inkorten horlogebanden

Wanneer u een horloge met schakelband bij ons aanschaft via de webwinkel, zullen wij ons best doen om deze op de juiste maat bij u af te leveren. Het is daarom belangrijk dat u bij het bestellen de polsmaat van de drager invult. Klik hier voor meer informatie over het opmeten van uw polsmaat.

Wij korten geen banden in van horloges die niet in onze winkel of via onze website zijn aangeschaft.
 

Oud goud inruilen bij juwelier Veerman Juwelen

(Oud) goud inruilen

Goud is een kostbaar en zeer duurzaam materiaal. Misschien heeft u thuis in een nachtkastje nog sieraden van vroeger liggen die u nu niet zo mooi meer vindt en dus zelden draagt. Of wellicht heeft u iets geërfd, maar is het – ondanks de emotionele waarde – niet uw persoonlijke smaak. Sieraden zijn er volgens ons vooral om gedragen te worden, zonde dus om ze ergens weggestopt te laten liggen! Bij Veerman Juwelen kunt u (oud) goud daarom inruilen. Wij geven u hier contant geld of een tegoedbon voor terug, zodat u er een mooi nieuw sieraad en/of horloge voor kunt uitzoeken. Op deze laatste manier heeft u straks weer veel draagplezier van uw ongebruikte spullen.

Tijdelijk hebben wij een spectaculaire oud goud actie, met extreem hoge inruilprijzen voor uw goud.

Klik hier voor meer informatie
 

Graveren van sieraden en horloges bij juwelier Veerman Juwelen

Sieraden en horloges graveren

U kunt uw sieraad of horloge extra persoonlijk maken door een gravure te laten plaatsen door Veerman Juwelen. Dit wordt in onze eigen atelier gedaan. Met een gravure wordt u herinnerd aan een speciaal moment, bijvoorbeeld uw trouwdag. Het kan ook zijn dat u een sieraad of horloge cadeau wil geven aan iemand die veel voor u betekent. Een gravure geeft zo'n cadeau extra waarde. Veerman Juwelen biedt de service aan om geheel kosteloos gouden sieraden te graveren en horloges met een dichte achterkant. Voor zilveren sieraden vragen wij een vergoeding. Mocht u interesse hebben in het graveren van uw sieraad of horloge, neem dan contact met ons op. U kunt naar de winkel komen of ons een bericht sturen. Zo kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Gaatjes in oor laten schieten bij juwelier Veerman Juwelen

Gaatjes schieten

Bij Veerman Juwelen beschikken wij over de juiste apparatuur en certificaten om gaatjes in het oor te schieten. Let wel, het gaat hier uitsluitend om gaatjes in de oorlel, voor alle overige piercings (in kraakbeen) kunt u enkel terecht bij een officiële piercer. Wij schieten gaatjes bij iedereen boven de zes jaar. Dit omdat het, naar onze mening en ervaring, op jongere leeftijd vaak niet goed begrepen wordt door kinderen en zij zodoende enorm overstuur kunnen raken.

Voor het schieten van gaatjes werken wij met een zogenoemd ‘schietpistool’. Hiermee wordt de oorbel nauwkeurig en snel in de oorlel geplaatst. De speciale schietoorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, zodat de kans op ontstekingen gering is. Als klant heeft u hierbij de keuze uit zowel goud- als zilverkleurige oorknopjes eventueel met zirkoniasteentjes. Wij adviseren om deze eerste oorknop minimaal zes weken in te laten zitten en het gaatje de eerste dagen goed te behandelen met ontsmettingsmiddel. Wanneer u gaatjes laat schieten bij Veerman Juwelen betaalt u hiervoor €30,-, dit bedrag is inclusief het schieten, de uitgekozen oorknopjes en een flesje ontsmettingsmiddel.

Voor het schieten van gaatjes kunt u bij ons terecht van dinsdag t/m donderdag terecht vanaf 16.00 uur. Op vrijdag en zaterdag schieten wij i.v.m. drukte geen gaatjes.
 

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour
Betalen met ideal
Betalen met mastercard
Betalen met visa
Overboeking
Algemene voorwaarden