0
Titel
Zoeken
Winkelmandje
Onze winkel is weer open! Maak een afspraak of bestel online. Meer informatie
Horloges
Horloges

Ontdek de uitgebreide, exclusieve collectie

Bekijk alle horloges
Sieraden
Sieraden

Stijlvolle juwelen voor elke gelegenheid

Bekijk alle sieraden

Nieuw in onze collectie

Maak kennis met de Highlife collectie

Frederique Constant lanceerde meer dan 20 jaar geleden de eerste modellen van de Highlife collectie. Het unieke ontwerp werd gekenmerkt door de speciale band die in de kast was ingebouwd. In 2020 heeft het merk het ingenieuze concept aangepast en de historische collectie nieuw leven ingeblazen. De horloges in deze serie zijn van hoge kwaliteit en gemaakt voor dagelijks gebruik door hun bandwisselsysteem!

Ontdek de Frederique Constant Highlife collectie

OVER ONS

Al sinds de oprichting in 1919 is Veerman Juwelen een familiebedrijf, waar inmiddels de vierde generatie is aangetreden. Wat begon als kleinhandel in traditionele Huizerse sieraden groeide uit tot de luxe winkel vandaag de dag. In 2019 ontvingen wij van Zijne Majesteit de Koning het predicaat ‘Hofleverancier’. Een bekroning op ons 100-jarig bestaan als solide en betrouwbare juwelier.

Bij ons gaat vakmanschap hand in hand met persoonlijk en specialistisch advies. Of u nu digitaal of in onze winkel op zoek bent gaat naar dat ene speciale sieraad of horloge, u vindt het in onze uitgebreide collectie. Ons enthousiaste team staat voor u klaar! 

Lees meer over Veerman

Luxe juwelier in 't Gooi voor horloges en sieraden


 

Veerman Juwelen oud goud inruilen

OUD GOUD INRUILACTIE

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Lever deze dan nu bij ons in. Wij hanteren tijdelijk extreem hoge inruilprijzen voor uw goud. Kom langs in onze winkel en profiteer van deze spectaculaire inruilactie. 

Lees meer over onze oud goud actie 


Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour