0
Vorige pagina
Zoeken
Winkelmandje

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour
 

1

2

3

4

Extra diensten Veerman Juwelen

Veerman Juwelen is een volledige juwelierszaak en biedt daarom alle diensten en de service die u bij een (online) juwelier kunt verwachten. Of het nu gaat om het inkorten van een horlogeband, het schieten van gaatjes of het taxeren van uw sieraden/horloges wij zullen u altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.

Wij bieden o.a. de volgende diensten aan:


Schoonmaken van sieraden

Sieraden horen te schitteren en daarom doen wij er bij Veerman Juwelen graag alles aan om uw juwelen mooi te houden. In ons reparatieatelier is alle apparatuur aanwezig om zowel zilveren als gouden sieraden te reinigen en opnieuw te polijsten. Na een onderhoudsbeurt bij ons zullen uw sieraden weer als nieuw lijken.

Omdat wij graag zien dat onze klanten optimaal plezier aan hun sieraden beleven, hebben wij een speciale reinigingsservice voor hen. Wanneer de bij ons aangeschafte spullen vuil zijn, niet meer glimmen of oppervlakkige krassen vertonen zullen wij ze kosteloos voor u schoonmaken en oppoetsen. Bij gouden sieraden met diamanten adviseren wij u om ze minimaal één keer per jaar ter controle/reiniging aan te bieden. Wij controleren dan direct de zetting van de diamanten, zodat u de sieraden met een gerust hart kunt blijven dragen.

Om gebruik te maken van onze service kunt u het beste met uw spullen langskomen in onze zaak in Huizen. De sieraden zullen vervolgens een paar dagen bij ons achter moeten blijven. Komen uw sieraden niet bij ons vandaan? Geen probleem, tegen een vergoeding kunnen wij u uiteraard dezelfde service bieden en uw artikelen weer laten stralen.


Batterij vervangen en waterdichttesten van horloges

Veerman Juwelen beschikt over een professioneel reparatieatelier en heeft een eigen horlogemaker in huis. Wij kunnen horloges daarom zonder problemen voorzien van een nieuwe batterij en – indien nodig – testen op de waterdichtheid. Bij de aanschaf van een horloge bij Veerman Juwelen krijgt u standaard de levenslange batterijgarantie cadeau. Dit houdt in dat wij alle horloges die door ons geleverd zijn altijd kosteloos zullen voorzien van een nieuwe batterij. Ook het waterdicht testen van waterdichte horloges wordt dan gratis door ons gedaan. Voor alle overige horloges zullen wij een bedrag in rekening brengen voor deze handelingen. Dit bedrag verschilt per model en/of horlogemerk.

Het vervangen van een batterij wikkelen wij graag nauwkeurig en netjes af en daarom zal het horloge even bij ons moeten achterblijven. De duur van het vervangen hangt af van het type horloge, de waterdichtheid en de drukte in de winkel. Wij laten u dit weten wanneer u het horloge komt brengen.


Inkorten horlogebanden

Wanneer u een horloge met schakelband bij ons aanschaft via de webwinkel, zullen wij ons best doen om deze op de juiste maat bij u af te leveren. Het is daarom belangrijk dat u bij het bestellen de polsmaat van de drager invult. Meet hiervoor met een meetlint de omtrek in cm van de pols waaraan u het horloge wenst te gaan dragen. Wij korten het horloge vervolgens voor u in en leveren u de overige schakels mee in het doosje. Bewaar deze goed, hiermee kunt in de toekomst de band eventueel weer in lengte aanpassen.


(Oud) goud inruilen

Oud goud inleverenGoud is een kostbaar en zeer duurzaam materiaal. Misschien heeft u thuis in een nachtkastje nog sieraden van vroeger liggen die u nu niet zo mooi meer vindt en dus zelden draagt. Of wellicht heeft u iets geërfd, maar is het – ondanks de emotionele waarde – niet uw persoonlijke smaak. Sieraden zijn er volgens ons vooral om gedragen te worden, zonde dus om ze ergens weggestopt te laten liggen! Bij Veerman Juwelen kunt u (oud) goud daarom inruilen. Wij geven u hier contant geld of een tegoedbon voor terug, zodat u er een mooi nieuw sieraad en/of horloge voor kunt uitzoeken. Op deze laatste manier heeft u straks weer veel draagplezier van uw ongebruikte spullen.

De dagkoers van het goud wisselt regelmatig, voor de huidige koers kunt het best even telefonisch contact met ons opnemen of langs komen in de winkel. Wanneer wij (oud)goud innemen zullen wij de sieraden eerst moeten beoordelen op het aantal karaat, de echtheid en het gewicht van het goud. Vervolgens kunt u kiezen tussen een Veerman Juwelen cadeaubon of contant geld. In het eerste geval zal het uitgekeerde bedrag per gram iets hoger liggen. Dit is omdat u er dan uiteindelijk weer iets voor zult aanschaffen in onze winkel. Goud inruilen kan alleen wanneer u ouder bent dan 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs kunt laten zien. Wij zijn verplicht om deze inruil te registreren in het opkopersregister van Justitie.


Taxatie van sieraden en horloges

Veerman Juwelen schrijft regelmatig taxatierapporten voor haar klanten. Dit kan van pas komen wanneer u uw sieraden goed wilt laten verzekeren. Een door ons opgesteld taxatierapport is voor de verzekering namelijk een geldig bewijs van de waardebepaling van uw sieraden. Maar ook wanneer u de waarde van diverse erfstukken wilt bepalen, kan een taxatierapport een handige uitkomst zijn. Om uw producten zo goed mogelijk te kunnen taxeren zullen wij ze enkele dagen moeten achterhouden. U kunt hiervoor daarom het beste met uw spullen langskomen in onze winkel in het centrum van Huizen. Neem voor meer vragen over de taxatieprocedure gerust contact met ons op.


Gaatjes schieten

Bij Veerman Juwelen beschikken wij over de juiste apparatuur en certificaten om gaatjes in het oor te schieten. Let wel, het gaat hier uitsluitend om gaatjes in de oorlel, voor alle overige piercings (in kraakbeen) kunt u enkel terecht bij een officiële piercer. Wij schieten gaatjes bij iedereen boven de zes jaar. Dit omdat het, naar onze mening en ervaring, op jongere leeftijd vaak niet goed begrepen wordt door kinderen en zij zodoende enorm overstuur kunnen raken.

Voor het schieten van gaatjes werken wij met een zogenoemd ‘schietpistool’. Hiermee wordt de oorbel nauwkeurig en snel in de oorlel geplaatst. De speciale schietoorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, zodat de kans op ontstekingen gering is. Als klant heeft u hierbij de keuze uit zowel goud- als zilverkleurige oorknopjes eventueel met zirkoniasteentjes. Wij adviseren om deze eerste oorknop minimaal zes weken in te laten zitten en het gaatje de eerste dagen goed te behandelen met ontsmettingsmiddel. Wanneer u gaatjes laat schieten bij Veerman Juwelen betaalt u hiervoor €30,-, dit bedrag is inclusief het schieten, de uitgekozen oorknopjes en een flesje ontsmettingsmiddel.

Voor het schieten van gaatjes kunt u bij ons terecht van dinsdag t/m vrijdag. Op zaterdag schieten wij ivm drukte geen gaatjes.