0
Titel
Zoeken
Winkelmandje

Covid-19 update

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om te winkelen zonder afspraak. Wij zien er naar uit om je weer verwelkomen en helpen je graag! Natuurlijk hanteren wij nog steeds de geldende Corona regels. Ook blijven we online voor je klaar staan en kan je doorlopend in onze webshop terecht voor jouw aankopen. Vragen over je online bestelling vind je hier

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Kan je het gezochte antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen al jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Kan ik zonder afspraak langskomen bij Veerman Juwelen?
Je mag zonder afspraak langskomen voor zowel aankopen als het brengen/halen van reparaties. Onze winkel is open volgens de reguliere openingstijden.

Is een bezoek aan Veerman Juwelen veilig?
We doen er alles aan om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij houden 1,5 meter afstand. Daarnaast wordt de winkel regelmatig schoongemaakt en ontsmet. Ook hanteren wij een maximaal aantal klanten in onze winkel, om drukte te vermijden. Het kan voorkomen dat bij drukte het maximaal aantal klanten wordt bereikt en je buiten dient te wachten tot er plek vrij komt. 

Dien ik een mondkapje te dragen tijdens mijn bezoek?
Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Dit bekent dat onze klanten niet verplicht zijn om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. 

Ik wil graag een afspraak maken, is dit mogelijk? 
Dat is mogelijk. Wij hanteren een maximaal aantal klanten in onze winkel, om drukte te vermijden. Om er zeker van te zijn dat je niet buiten hoeft te wachten tot er een plek vrijkomt, kan je ook een afspraak plannen. Dit kan door te mailen naar info@veermanjuwelen.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen. We zullen via de mail contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen. 

Kan ik een gaatje laten schieten?
Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om gaatjes te laten schieten. Wij hanteren hiervoor de volgende regels:
- Wij verzoeken je om alleen te komen voor het schieten van gaatjes. Mocht een kind onder de 18 jaar zijn, dan kom je met max. twee personen; degene die gaatjes komt prikken en één begeleider;
- Mocht je last hebben van hoesten, koorts of verkoudheid? Dan verzoeken wij je om thuis te blijven.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze winkel? Vul het onderstaande formulier invullen. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Gratis verzending

bij besteding vanaf €30,-

Al 100 jaar

dé juwelierszaak in het Gooi

Niet goed, geld terug

Tot 14 dagen ruilen / retour
Betalen met ideal
Betalen met mastercard
Betalen met visa
Overboeking
Algemene voorwaarden